Kultkikötő

Kultkikötő

 • Helyszín
  Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonboglár, Balatonfenyves és Alsóörs
 • Időpont
  2024.06.14. 00:00 - 2024.09.30. 00:00

2024-ben is nem mindennapi repertoárral készül a nyárra a Balaton szabadtéri színháza, a Kultkikötő!

Lesznek koncertek, zenés és prózai színházi előadások, kiállítások, valamint gyerekeknek szóló produkciók – több mint százötven program várja majd a közönséget. A Kultkikötő legénysége mindent megtett azért, hogy emlékezetes pillanatokat csempésszen a balatoni estékbe: ikonikus művészek és felejthetetlen produkciók érkeznek a magyar tenger partjára, hogy még tovább színesítsék a nyarat!

A színházi műsor idén is igen sokszínű lesz: éppúgy tartalmaz nagyszínpadi előadást, mint néhány szereplős kamaradarabot, zenés színházi produkciót vagy éppen életrajzi stand up estet. Hernádi Judit és Kern András, Schell Judit és Szervét Tibor, Bezerédi Zoltán és Mertz Tibor, Rezes Judit és Szabó Győző, valamint Hevér Gábor és Parti Nóra biztosan színpadra lépnek idén nyáron a Kultkikötőben: a nézők olyan közkedvelt előadásokra válthatnak akár már most jegyet az ő tolmácsolásukban, mint a Kalamazoo, a Szeretetkert, a Maggi és Lillemor, a Loveshake – Az élet összeráz vagy épp az Ágyban párban. De ott található a fellépők sorában Mucsi Zoltán és Grecsó Krisztián is, akik egy-egy különleges stand up esttel érkeznek a Balaton partjára. Mácsai Pál, Máté Gábor és Lukács Miklós egy Örkény István és Esterházy Péter írásaiból készült esttel, míg Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós a Kártyajáték című közös produkcióval várja majd a közönséget. A L’art pour l’art Légitársaság pedig a leghangosabb nevetésekről gondoskodik majd.

De nem lesz hiány kitűnő zenészekben sem! Olyan közönségkedvencek várják idén is a koncertek szerelmeseit, mint a Budapest Bár és A GRUND – vígszínházi fiúzenekar, a nyarat pedig a rock, a jazz, a blues, a soul és a funky jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze, Charlie zárja augusztus 24-én Charlie 77 című koncertjével. A Pannon Várszínház két népszerű zenés színházi előadással érkezik a Kultkikötőbe: A Pál utcai fiúk Molnár Ferenc örökérvényű történetét meséli el, Dés László és Geszti Péter népszerű zenéjével kísérve, az Omega: Égi vándor pedig a legendás magyar zenekar legnagyobb slágereit idézi a színpadra. És nem áll meg itt a múltidézés: a Szép nyári nap című, humorral és iróniával átszőtt Neoton-musical a hetvenes évek építőtáborainak világába repíti a közönséget.

A részletes programot a www.kultkikoto.hu oldalon böngészhetik át az érdeklődők.

Helyszín

Balatonszárszó, Magyarország

Balatonboglár, Magyarország

Balatonfenyves, Magyarország

Alsóörs, Magyarország

Balatonföldvár, Magyarország

 • Bankkártyás fizetés
  Bankkártyás fizetés
 • Biciklitároló
  Biciklitároló
 • Fizetős parkolási lehetőség
  Fizetős parkolási lehetőség
 • Ingyenes parkolási lehetőség
  Ingyenes parkolási lehetőség
 • Kerthelyiség/kiülős hely
  Kerthelyiség/kiülős hely