Everness fesztivál 2024

Everness fesztivál 2024

MI AZ EVERNESS FESZTIVÁL?
Egy hely, egy közösség, egy hét a nyár elején, a Balaton partján. Kikapcsolódás, szórakozás, feltöltődés, kapcsolódás, mélyremenés és magasba szárnyalás. Emberek, ízek, illatok, színek, mosolyok, érintések, ölelések, táncok, hangok, melegség. Kilépés a komfortzónánkból. Találkozás önmagunkkal és másokkal. Elmerülés egy tudatosabb életvitel rejtelmeibe.

Az Everness Fesztiválokon 2013 óta évről évre olyan koncerteket, előadásokat, workshopokat, zenés-mozgásos foglalkozásokat vonultatunk fel, amelyek hozzájárulnak a testi-lelki egyensúly kialakításához, egy egészségesebb élet fenntartásához, egy életen át. Több mint 300 programot kínálunk hét napon át, reggeltől estig életmód, önismeret, tudatosság, környezetvédelem témákban. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország első és legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye vagyunk, ahol elismert hazai és nemzetközi szakemberek kísérnek, segítenek az utadon. Lehetsz fiatal vagy idős, vegán vagy húsevő, vallásos vagy ateista, elfogadó, biztonságos tér vár rád. Jöhetsz hozzánk gyermeke(i)ddel, barátokkal, rokonokkal, négylábú kedvenccel, az események sokszínű kavalkádjában biztosan mindenki megtalálja az érdeklődésének leginkább megfelelő elfoglaltságot.

 

Itt a helyed 2024-ben is!
A 2024-es évben az Everness Fesztivál életében először kerül sor arra, hogy a programok tematikusan, strukturáltan egy téma köré épülnek majd fel, ami nem más, mint a Sárkány éve lesz.
A sárkányt, mint szimbólumot a legtöbb hagyomány és kultúrkör ismeri, használja és tiszteli. Mind a mondavilágban, a mitológiában, mind pedig a különböző spirituális tanokban, iskolákban felbukkan és nagyon különleges jelentésekkel ruházták fel alakját. Számunkra a saját erőnkbe való beleállást, a rejtett kincseink, képességeink felhozását, megélést, kiteljesedését és a különböző részeinkkel való kapcsolódást, harmonikus együttműködésre való törekvést jelenti. Felfedezzük magunkban a hőst, aki végül megtalálja valódi önmagát és a negatív, korlátozó mintákat, hiedelmeket transzformálja, átalakítja, integrálja. Előadásainkban és workshopjainkban is megjelenik majd a sárkány, mint a siker, a szerencse, erő, bátorság, félelemmentesség, önbizalom, belső tűz jelképe.

Legyél Te is a része a következő Everness Fesztiválnak, alkossunk újra egy gyönyörű, sorsfordító együttlétet!

Helyszín

Siófok, Sóstó, Magyarország

 • Bankkártyás fizetés
  Bankkártyás fizetés
 • Biciklitároló
  Biciklitároló
 • Fizetős parkolási lehetőség
  Fizetős parkolási lehetőség
 • Ingyenes parkolási lehetőség
  Ingyenes parkolási lehetőség
 • Kerthelyiség/kiülős hely
  Kerthelyiség/kiülős hely
 • Vegetáriánus ételek
  Vegetáriánus ételek
Jegyvásárlás