Fedezd fel Veszprém és a Bakony-Balaton régió történeteit!

Kalandozz a Veszprém-Bakony-Balaton régióban a Hello Veszprém-Balaton magazinnal!

Milyen legendák kapcsolódnak a balatoni tanúhegyekhez? Hol találhatsz egyedi antikvitást a Balaton-felvidéken járva? Milyen történeteket hordoznak Veszprém belvárosi házainak falai és mitől lesz annyira eredeti egy bakonyi fogás? Legyen szó helytörténetről, gasztronómiáról, kultúráról, dizájnról vagy akár ökológiai témákról, a Hello Veszprém-Balaton magazin oldala a legkülönbözőbb program-, és helyszínajánlókkal, interjúkkal és kultúrtörténeti érdekességekkel vár a helloveb.hu-n.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program szervező csapata által összeállított online magazint olvasva, a régiós érdekességek mellett számtalan kulisszatitkot tudhatsz meg többek között az EKF projektjeiről, saját és koprodukciós szervezésű eseményeiről és a programhoz csatlakozott településekről is. Less be a Pajta Programban résztvevő helyszínek padlására, tudj meg többet a Kulthálók közösségeinek működéséről, járd körbe a Balaton és a Bakony legszebb erdőit, romjait, kevésbé ismert vagy épp méltán híres pontjait.
A sokszínű témákat felvonultató cikkek mellett hamarosan már a Veszprémben és a régióban megvalósuló EKF-es események között is böngészhetsz, a helloveb.hu részletes programajánló rovatában.

Tarts velünk a térség legnagyobb kalandjában a 2022-es felkészülési és a 2023-as programévben is, és ismerd meg jobban az ország egyik legszebb vidékét!