STRAND Fesztivál • MOL Nagyon Balaton

STRAND Fesztivál

STRAND Fesztivál

A STRAND Fesztivált a MOL Nagyon Balaton program keretében öt évvel ezelőtt indította útjára a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió, és mint minden évben, most is garantáltan a nyár legjelentősebb záróeseménye lesz.

A fellépők között olyan nemzetközi sztárok találhatók, mint az Oscar-díjas Jared Leto által vezetett Thirty Seconds to Mars, vagy az utóbbi évek egyik legtehetségesebb szólóénekese, Rag’n’Bone Man, a magyar előadók közül pedig többek között Ákos, a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Wellhello, a Brains, a Supernem, a Blahalouisiana, Majka és Curtis, az Irie Maffia, a Kowalsky meg a Vega, Deniz, az Ocho Macho, a Quimby, az Ivan & the Parazol, a Margaret Island, a Vad Fruttik, a Hősök, a Magashegyi Underground, a Honeybeast, az Intim Torna Illegal mellett a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató idei résztvevői, az Apey & the Pea, Antonia Vai, az NB, a Soulwave, a JETLAG, a ByeAlex és a Slepp, az Amigod és a Belau is színpadra lép majd.
A fesztivál nulladik napján, augusztus 21-én itt rendezik meg a III. Petőfi Zenei díjátadót, amely után hatalmas Punnany Massif szülinapi buli veszi kezdetét, illetve az angol Sigala csinál 90 perces showt, míg az utolsó napon a kilencvenes évek sztárjai Total Dance fesztivállal valamint NECC partyval zárják a bulit.

A STRAND fesztivál nulladik napja a bérletesek számára ajándék!

 

Helyszín

Zamárdi, Zamárdi Szabadstrand, Margó Ede sétány, Magyarország

 • Bankkártyás fizetés
  Bankkártyás fizetés
 • Biciklitároló
  Biciklitároló
 • Fizetős parkolási lehetőség
  Fizetős parkolási lehetőség
 • Ingyenes parkolási lehetőség
  Ingyenes parkolási lehetőség
 • Kerthelyiség/kiülős hely
  Kerthelyiség/kiülős hely
 • Vegetáriánus ételek
  Vegetáriánus ételek
Jegyárak: 5.000 Ft-tól
Jegyvásárlás