STRAND fesztivál 2020

STRAND fesztivál 2020

Újabb világsztárokkal bővül a STRAND fesztivál lineupja: augusztusban Zamárdiban lép majd színpadra Ellie Goulding, a Sum41, Dj Fresh és live szettel érkezik Wilkinson!

Minden eddiginél erősebb line uppal várja a fesztiválozókat a nyolcadik STRAND fesztivál! A MOL Nagyon Balaton és a VOLT Produkció kiemelt jelentőségű eseményére az eddig bejelentett Parov Stelar, Timmy Trumpet, Martin Solveig és Milky Chance után olyan nemzetközi sztárfellépők érkeznek, mint a szupertehetséges és gyönyörű brit énekesnő, Ellie Goulding, a kanadai pop-punk egyik legütősebb csapata, a SUM 41, az angol drum and bass – electrohouse titán, DJ Fresh, a brit DJ-producer, Wilkinson pedig live szettjével pörgeti fel a STRANDolókat.

Természetesen a legnépszerűbb magyar előadók is elfogadták a szervezők felkérését: már biztos, hogy lesz Halott Pénz, Wellhello, Irie Maffia, Bagossy Brothers Company és Horváth Tamás koncert, újra együtt lép színpadra a megállíthatatlan Majka és Curtis páros, és az idén mindössze néhány fellépést vállaló Tankcsapda is gigantikus zúzdára készül Zamárdiban.

Az augusztus 18-án induló, és egészen augusztus 22-ig tartó STRAND iránt minden eddiginél nagyobb a közönség érdeklődése. “Ebben az évben is rengeteg újítással és meglepetéssel készülünk. Tavaly három este is ki kellett tennünk a “megtelt” táblát, és már most látjuk, hogy erre az évre tovább növekedett a STRAND népszerűsége, ami számunkra óriási öröm és büszkeség!” – árulta el Lobenwein Norbert, a fesztivál alapító-főszervezője.

A STRAND fesztivál early bird jegyei rekord idő alatt elfogytak, de kedvezményes belépők és bérletek továbbra is kaphatók a www.strandfesztival.com oldalon.

Helyszín

Zamárdi, Zamárdi Szabadstrand, Margó Ede sétány, Magyarország

 • Bankkártyás fizetés
  Bankkártyás fizetés
 • Biciklitároló
  Biciklitároló
 • Fizetős parkolási lehetőség
  Fizetős parkolási lehetőség
 • Kerthelyiség/kiülős hely
  Kerthelyiség/kiülős hely