Kultkikötő • MOL Nagyon Balaton

Kultkikötő

Kultkikötő

 • Helyszín
  Balatonföldvár Bajor Gizi sétány 1., Balatonboglár Árpád u. 17., Balatonfenyves Kölcsey utca 14.
 • Időpont
  2018.06.22. 20:30 - 2018.08.28. 23:00
 • E-mail
  jegy@kultkikoto.hu

A Kultkikötő a Balaton déli partjának legnagyobb összművészeti fesztiválja. A szervezők három helyszínen, Balatonföldváron, Balatonbogláron és Balatonfenyvesen egész nyáron szabadtéri színházi előadásokkal, koncertekkel, kiállításokkal, kertmozival, gyerek- és családi programokkal, táborokkal és kiállításokkal várják a közönséget. Idén az állandó helyszínek mellett a badacsonyi frissTeraszra és a kéthelyi Kristinus Borbirtokra is szerveznek koncerteket és gyerekszínházi előadásokat. A felhőtlen szórakozást biztosító programokból sosincs hiány: az ország kőszínházaiban nagy sikerrel játszott, szakmai díjakkal is elismert, folyamatosan teltházas darabok érkeznek a nyár legismertebb szabadtéri játszóhelyére.

Balatonföldváron az elsősorban felnőtt korosztálynak szóló, csütörtök, péntek és szombat esti színházi, zenei és táncos produkciók mellett, délelőttönként gyerekprogramok, csecsemőszínház, bábszínház és interaktív foglalkozások várják a legkisebbeket.

„Évről évre nagy öröm számunkra, amikor a közönség – korosztálytól függetlenül – elismerően szól a játszóhelyeinkre hozott produkciók színvonaláról. Azt látjuk, hogy a közönségünk körében a Kultkikötő már egyfajta garancia a minőségre, és arra, hogy a nálunk színpadra kerülő előadásokban biztosan nem fognak csalódni. Természetesen ezen a nyáron is mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez most se legyen másként” – Nagy Viktor alapító, igazgató

Helyszín

Balatonföldvár, Bajor Gizi sétány 1, Magyarország

Balatonboglár, Árpád u. 17, Hungary

Balatonfenyves, Kölcsey Ferenc utca 14, Hungary

  Jegyárak: 1.000 Ft-tól
  Jegyvásárlás