Kultkikötő 2022

Kultkikötő 2022

 • Helyszín
  Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonboglár, Balatonfenyves, Badacsonytomaj, Alsóörs
 • Időpont
  2022.07.02. 00:00 - 2022.08.28. 00:00
 • E-mail
  jegy@kultkikoto.hu

2022-ben is izgalmas repertoárral, közel 200 programmal készült a nyári szezonra a Balaton legnagyobb szabadtéri színházi fesztiválja. A Kultkikötő július 1. és augusztus 28. között immár hat településen fogadja a közönséget koncertekkel, zenés és prózai színházi előadásokkal, kiállításokkal, valamint gyerekeknek szóló produkciókkal.

Hat kulturális kikötő a Balaton partján
2022 nyarán már hat helyszínen várja a közönséget a Kultkikötő. Földvár, Szárszó, Boglár, Fenyves és Badacsonytomaj mellett az alsóörsi AMFIBAN is színes programkínálat fogadja az érdeklődőket.

Különleges környezetben
Minden helyszínen egészen egyedi épített vagy természetes környezetben tekintheti meg a közönség a produkciókat. Földváron például a Kulipinytó Villa hangulatos kertje, Szárszón a kertmozik hangulatát idéző Csukás Színház, Alsóörsön pedig egy egykori kőfejtőben kialakított, ókori amfiteátrumokat idéző nézőtér várja a nézőket.

Minden este premier
A Kultkikötő legénysége idén is mindent megtett azért, hogy emlékezetes produkciókat csempésszen a nyári balatoni estékbe, melyek garantálják a minőségi és változatos kikapcsolódást. Változatos, hiszen a produkciók helyszínenként csak egyszer láthatók.

Horizontális kultúra
A zenés és prózai színházi produkciók, nagyszínpadi előadások és kamaradarabok mellett
koncertek, képzőművészeti kiállítások, valamint gyerekelőadások is színesítik a repertoárt. Mindemellett a Kultkikötő évek óta fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet a térség borkultúrája is.

Minden évszakban
Ugyan a Kultkikötő tevékenysége nyaranta csúcsosodik ki, de ősztől májusig is jelen van a Balatonnál – ilyenkor zárt terekbe költöznek a programok. Fontos célkitűzés, hogy egész évben megteremtse a minőségi balatoni kikapcsolódás lehetőségét.

Helyszín

Badacsonytomaj, Magyarország

Balatonboglár, Magyarország

Balatonfenyves, Magyarország

Balatonszárszó, Magyarország

Alsóörs, Magyarország

 • Bankkártyás fizetés
  Bankkártyás fizetés
 • Biciklitároló
  Biciklitároló
 • Fizetős parkolási lehetőség
  Fizetős parkolási lehetőség
 • Ingyenes parkolási lehetőség
  Ingyenes parkolási lehetőség
 • Kerthelyiség/kiülős hely
  Kerthelyiség/kiülős hely
 • Kutyabarát
  Kutyabarát
Jegyvásárlás