Komp#23 – Bëlga

Komp#23 – Bëlga

A KOMP-koncertek kompjai négyszer futnak ki a balatoni naplementébe idén szeptemberben. A Balaton legszebb színpadán 2021-ben a Hiperkarma, a Bëlga, ByeAlex és Wellhello ad koncertet. A jegyek mindig nagyon gyorsan fogynak, lemaradni nem érdemes!

A 2021-es Kompkoncertek fellépői:
2021. szeptember 3. Hiperkarma
2021. szeptember 11. ByeAlex és a Slepp
2021. szeptember 10. Bëlga
2021. szeptember 11. Wellhello 

 🚨 FONTOS INFÓK, kérjük, olvassátok figyelmesen!
🌤 A koncertet rossz idő esetén is megtartjuk, nincs esőnap. Kérjük, hozzatok magatokkal esőkabátot!
! Felelősséget csak a molnagyonbalaton.hu-n, vagy hivatalos partnereinktől vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
! A jegyeiteket ne tegyétek közzé semmilyen felületen!
! A molnagyonbalaton.hu oldalon vásárolt jegyeket nem kell kinyomtatni! A telefonotokon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphettek.
⛴ Bármelyik kompot választhatjátok az oda- és a visszaút során. A koncert a Balatonon összekapcsolódó kompok fedélzetén lesz, eközben szabadon mozoghattok a kompokon, melyeken biztosított az átjárás.
🎫 Jegyeiteket nem a révben található BAHART jegypénztárában, hanem a réveknél külön erre létrehozott MOL Nagyon Balaton beváltópontokon tudjátok beváltani mindkét oldalon, 16:30-tól. A tiszteletjegyeket ugyanitt, a név bemondásával lehet felvenni.
⛴️ A kompokra Szántódon és Tihanyban is 18:30-tól 19:00-ig lehet felszállni. A koncert körülbelül 19:45-kor kezdődik.
🔙 A koncert után a kompok először Tihanyban majd Szántódon kötnek ki, nagyjából 21:45-kor, így mindkét oldalon lehetőség van a kiszállásra, azonban ekkor már a menetrend szerinti komp nem közlekedik, ezért kérünk, figyeljetek, melyik oldalon szeretnétek leszállni.
🅿️ Ha autóval érkeznétek, parkolni mindkét oldalon van lehetőségetek, de kérünk, vegyétek figyelembe a megnövekedett forgalom okozta korlátozott férőhelyek eshetőségét!
🆘 A koncert alatt a VMSZ orvosi ügyeletet biztosít a fedélzeten.
🐶 Kérjük, ne hozzatok magatokkal kutyust. A BAHART szabályai szerint a menetrendszerinti kompokra lehetne, de rengetegen leszünk a fedélzeten, a koncert hangos, egy állatnak ez tortúra lenne, amit mi egyáltalán nem támogatunk.

 

Figyelem! A rendezvényen kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy tartózkodhat. A védettség igazolásához védettségi igazolvány, vagy a koronavírus elleni védőoltást igazoló applikáció felmutatása szükséges a rendezvényre történő belépést megelőzően. A koronavírus elleni védettség igazolása során a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyazonosító igazolvány, vezetői engedély, útlevél) bemutatása is kérhető. Kérjük, csak akkor vásároljon belépőjegyet, amennyiben a rendezvényre történő belépéskor ezekkel rendelkezni fog, vagy a védett személy felügyelete biztosított lesz. Ezek hiányában, illetve a szükséges igazolások/igazolványok érvényességi idejének lejárta esetén a szervező megtagadja a rendezvényre történő belépést és kizárja a jegy, termék, szolgáltatás visszatérítését.

 

Attention! Only persons protected against the coronavirus and persons under the age of 18 being under their supervision may attend the event. In order to prove the protection an immunity certificate certifying immunity or the application certifying vaccination against coronavirus needs to be presented before entering the event. When certifying immunity to coronavirus an official verification card suitable for verifying identity (personal identification card, driving licence, passport) may also be required. Please only purchase an entry ticket if you are going to have these at the time of entering the event or the supervision of a protected person will be ensured. In the absence of these, or in case the expiration of the validity of the necessary documents/certifications, the organiser refuses entry for the event and excludes the refund of the ticket, product or service.

🌞 JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK! ❤️

INFORMÁCIÓK, REKLAMÁCIÓK:
E-mail: info@nagyonbalaton.hu

A BELGA KOMPKONCERT HÁZIRENDJE

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓK

A koncert a MOL Nagyon Balaton programsorozat része.

Fő fellépők:

Helyszín

Szántód, Szántód-Tihany rév, Tihany utca, Magyarország

 • Bankkártyás fizetés
  Bankkártyás fizetés
 • Fizetős parkolási lehetőség
  Fizetős parkolási lehetőség
 • Ingyenes parkolási lehetőség
  Ingyenes parkolási lehetőség
 • Kerthelyiség/kiülős hely
  Kerthelyiség/kiülős hely
Jegyvásárlás