II. BuBa Epic Budapest-Balaton Kerékpáros Teljesítménytúra

II. BuBa Epic Budapest-Balaton Kerékpáros Teljesítménytúra

 • Helyszín
  Balaton
 • Időpont
  2023.06.30. 00:00 - 2023.07.01. 00:00

Ismét itt a BuBa Epic teljesítménytúra!

Az aktív kikapcsolódásra vágyóknak van egy jó hírünk: idén újra megrendezik a BuBa Epic biciklis túrát! Szokásosan igazán különleges útvonalon tekerhetünk, hiszen a fővárosból indulva a Balatonig vezető kerékpárúton haladunk majd végig.

Mi is az a BuBa Epic?

A Buba Epic teljesítménytúra már másodjára kerül megrendezésre, ahol több száz kerékpáros részvételével egy előre meghatározott útvonalat teljesítenek kerékpárral. De nem csak az elhivatott ’régi motoros’ bringásoknak nyújthat nagy élményt a BuBa Epic! Idén ugyanis egy újdonsággal készülnek a szervezők.

A családosoknak és azoknak, akik még kevésbé biztosak magukban, vagy csak egyszerűen nem szeretnének túl nagy tempót diktálni, lehetőségük lesz a két napos túrára történő nevezésre is. Aki viszont szeretné egy nap alatt teljesíteni az utat, az szombaton (július 1-jén) indulhat neki a 125 kilométeres távnak.

Természetesen mindenki biztonsága és egészsége az első, így az út során egészségügyi felügyelet is lesz, valamint kísérő autók és kerékpárosok is állnak rendelkezésre.

A túra összhossza 125 kilométer, és három frissítőpont áll rendelkezésre az út során, így mindig lehetőséged lesz feltölteni az energiaraktáraidat, és frissen, energiával teli állapotban folytatni az utad.

Ezen kívül, a túránk egyik legnagyobb előnye, hogy kapcsolódik a Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztiválhoz, amely a rendezvényünk céljainak teljesen megfelelően elkötelezett a fenntartható közlekedési eszközök használata mellett. A fesztivál célja az, hogy az utcaszínház és az előadóművészet segítségével megteremtse a közösségi élményt és az emberi kapcsolatokat, miközben a művészet eszközeivel elgondolkodtató és szórakoztató módon érinti meg a közönséget. Nem mellesleg pedig azok, akik részt vesznek a teljesítménytúrán, kedvezménnyel juthatnak belépőjegyhez.

 

És mi az a Bondoró?

A Bondoró Utcaszínház Fesztivál egy minden korosztály számára izgalmas program, ahol igazán kikapcsolódhattok a hosszú bringázást követően, és egy fergeteges napot tölthettek a barátaitokkal. Rengeteg műfaj, színes programok várják az odalátogatókat. Az eseményre ráadásul a Buba Epic teljesítménytúrán részt vevők kedvezménnyel válthatnak belépőjegyet.

Mindenkit szeretettel várnak, aki szeretne aktívan eltölteni egy nyári hétvégét, vagy egyszerűen csak kikapcsolódni egy érdekes és inspiráló eseményen. Ne hagyd ki ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, jelentkezz most a BuBa Epic-re!

A jegyvásárlás már elindult, úgyhogy nézz körül gyorsan, nehogy lemaradj: https://www.maketusz.hu/buba-epic

Helyszín

 • Biciklitároló
  Biciklitároló
 • Kerthelyiség/kiülős hely
  Kerthelyiség/kiülős hely
Jegyvásárlás