Gasztrokomp
Kulináris ízutazásra (kompozásra) hív titeket 2023. április 22-én, szombaton a BAHART!
A BAHART a Balatoni Körrel karöltve, a Kóstold körbe eseményeinek mintájára egy exkluzív helyszínen, a Balaton közepén, az egyik komp fedélzetén várnak Titeket egy nem mindennapi ízutazáson, ahol megízlelhetitek az északi és a déli part vendéglátóinak, borászainak kínálatát.
A BAHART komp fedélzete ezen a napon átalakul, és autók helyett körasztalok, kínálópontok lesznek a fedélzeten. Kellemes zenei háttér mellett (Jazzy Fantazi Duo), egy állófogadás keretén belül fix menü és borsorral készülünk.
A fedélzeten a következő menüsort kóstolhatjátok meg, melyekhez a felsorolt borokat ajánljuk:
Üdvözlő falat (John’s Pub): Kacsamáj mousse, birsalma, kalács. Skrabski Furmint 2020 (félszáraz).
Előétel (Egy Csipet nádas): Vitelo Tonnato, házi kovászos kenyér. Csendes Dűlő Szőlőbirtok Olaszrizling 2017.
Leves (EPL Bisztró): Erdei gombakrémleves, camembert, szarvasgomba olaj. Söptei Harmónia (pinot blanc, chardonnay, szürkebarát).
Főétel (Lavender): Érlelt Namíbiai Zebu hátszín steak vagy Rib-Eye steak; ceruzabab, pirított mandula; színes francia burgonya. Bujdosó Prémium Kékfrankos 2019.
Desszert (Mónisüti): Lemon Curd Tarte, Mentás macaron. Laposa Zeus 2020.
A menüsorhoz kiegészítőként pedig az alábbi italkínálatból tudtok választani:
Fenegyerek pálinka
Zwack Riserva
BalatonGin- Balatonic
Kpojary víz 0,75l
A Gasztrokomp indulás:
– 11:00 Szántódrév
– 11:10 Tihanyrév
Kikötés ideje:
– 14:10 Tihanyrév
– 14:20 Szántódrév
Hajójegyet hamarosan kizárólag a BAHART online jegyfelületén, a https://jegy.bahart.hu/ oldalon tudtok vásárolni, melynek díja 5000 Ft/fő.
A Gasztrokomp járatát a Bulihajó fül alatt találjátok:
Indulás Szántódrévből
Indulás Tihanyrévből
A menüsor ára pedig 15.000 Ft/fő, illetve az ehhez tartozó borkóstoló ára 4.900 Ft/fő.
A fentieket felszállás előtt tudjátok megvásárolni kizárólag a helyszínen.
Vegyetek részt Ti is a Gasztrokomp következő ízutazásán!
Helyszín
Szántód, Szántód-Tihany rév, Tihany utca, Magyarország