10 nap STRAND – augusztus 25-29.

10 nap STRAND – augusztus 25-29.

Kedves STRANDos barátunk!

Néhány napja tudjuk, hogy 2021-ben Zamárdi egyetlen tömegrendezvénynek sem ad otthont. Ezért ideiglenesen Balatonvilágosra, a Club Aliga területére költözünk, ahol „10 NAP STRAND” címmel augusztus 18-22. és 25-29. között egy kisebb, hosszabb és a megszokottnál is kedvesebb rendezvénysorozattal várunk titeket.

A STRANDra várt nemzetközi sztárok közül eddig a Lost Frequencies és Alle Farben igazolt át a 10 NAP STRAND-ra, a hazai kínálat terén pedig a teljesség igénye jellemzi a fesztivált, többek között Ákos, a Halott Pénz, a Tankcsapda, Majka és Curtis, a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company is érkezik a száznál több fellépőt felvonultató programra.
A STRAND Fesztivál egyik kedvenc helyszíne, a Tábortűz programját idén is Járai Márk szervezi, a STRAND Kertmozi házigazdája pedig Tilla. Minden nap érkeznek a Dumaszínház művészei, a MOL Nagyon Balaton csapata élőben rögzít a helyszínen zajló podcast-beszélgetéseket a fesztiválozókat érintő sok-sok témában. A főszerep persze most is a vízpartnak jut, ahol egész nap játékokkal várunk benneteket.
A tíznapos program része két vasárnap is, amikor kifejezetten a családokat várjuk.

⚠ FONTOS! A 10 nap STRAND nem azonos a STRAND fesztivállal! A korábban vásárolt STRAND jegyek és bérletek nem érvényesek automatikusan a 10 NAP STRAND-ra! Olvasd el, hogy mit kell tenned, itt: https://strandfesztival.com/hu/fesztivalinfo

 

❤ Extra meglepetés a szervezőktől: mindenki, akinek van 2020-as érvényes jegye, 10% kedvezménnyel vásárolhat belépőt a 2021-es 10 NAP STRAND eseményre.

⚠ A jegyértékesítés 2021. június 11-én indul. A fesztivál a jelenlegi rendeletek értelmében csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

📌 Részletes program, bővebb infók: https://strandfesztival.com

Helyszín

Balatonvilágos, Aligiai út 1., 8171 Magyarország

Jegyvásárlás